DB Elnök: Ruszcsák Bori

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának Közösségszervező szakos hallgatója vagyok. Nyitott, kreatív és lelkes emberként igyekszem összefogni a Diákbizottság tagjait. Kapcsolataimban vezérelv a nyílt kommunikáció és az emberközpontúság, legyen szó a vezetőségről vagy a szakkollégistákról. Elnökként két hetente hívom össze a Diákbizottság tagjait megbeszélés céljából, mely egyben nyitott térként is szolgál, bármely szakkollégista részt vehet rajta, mint hallgatóság. Feladatkörömbe sorolandó még a Kollégium Tanácsban és a Felvételi Bizottságban való aktív részvétel. Összességében a rendelkezésemre álló pszichologiai és az eddig megszerzett tapasztalati tőkére alapozva, a munkacsoport vezetők személyében egy segítő csapattal együttműködve munkálkodom a kollégiumi mindennapok jobbá tételén.


Külügyi Munkacsoport: Szép Marcell Patrik

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Jogász szakos hallgatója vagyok. A kollégiumban az alelnöki és a Külügyi Munkacsoport vezetői posztját töltöm be. Munkacsoportunk feladata a kapcsolatépítés és -tartás, továbbá a kollégiumon kívül eső ügyek szervezése. Mi működtetjük a kollégium alumni csoportját, illetve szervezzük meg a félévente esedékes kollégiumi véradást. Számunkra rendkívül fontos, hogy a kollégium mind külső, mind belső munkája is sikeres legyen.


Közösségi Munkacsoport: Böhm Kristóf

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának Mentőtiszt szakos hallgatója vagyok. A Közösségi Munkacsoport vezetőjeként egy barátságos, s egyben professzionális környezetben szervezzük a kollégiumi élet eseményeit csapatommal. Feladatunk a kollégium közösségi életének felpezsdítése, így sok-sok programot szervezünk, mint például sütögetés, kertimozi vagy éppen sörpong, de közreműködünk a Veni Sancte és a Te Deum lebonyolításában is.


Kommunikációs Munkacsoport: Böhm Patrik

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Jogász szakos hallgatója vagyok. A szakkollégiumban 2024. tavaszától látom el a Kommunikációs Munkacsoport vezetőjét illető feladatokat. Munkacsoportként feladatunk az intézmény közösségi média felületeinek teljeskörű kezelése (Instagram, Facebook és YouTube), továbbá a jelenlegi, megújult honlap is teljes egészében a közös munkánk eredménye. Ezen tanév során álláspontom szerint rengeteget fejlődtünk a social media területén és terveim szerint még sokat is fogunk. Remélem a jövőbeli közös munka meghozza majd gyümölcsét!

Belügyi Munkacsoport: Kertai József Károly

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának hallgatójaként a tanulmányaim megkezdése óta vagyok kollégista. A Belügyi Munkacsoporttal azon dolgozunk, hogy a kollégium épületét napról-napra egyre komfortosabb és otthonosabb hellyé tegyük. Ennek elősegítésére többek közt szervezünk közös kertészkedéseket, részt veszünk a közösségi tereink tisztán tartásában, valamint együtt felelünk az eszközpark fejlesztéséért. A munkacsoport vezetőjeként szívügyem, hogy mindezt a fenntarthatóság jegyében vigyük véghez.


Toborzó Munkacsoport: Tatai Eszter

A Pécsi Tudományegyetem Egyészségtudományi Karának Gyógytornász szakos hallgatójakénk a kollégium falai között a Toborzó Munkacsoportért felelek. Célunk, hogy a kollégium hírét eljuttassuk olyan hívő vagy a vallásra nyitott fiatalokhoz, akik az egyetem mellett szeretnének egy befogadó közösséghez tartozni. Emiatt sok-sok iskolával, rendezvénnyel és plébániával lépünk kapcsolatba, így legfőbb feladatunk ezeket a szálakat kézben tartani, szóróanyagainkat terjeszteni körükben. Emellett a felvételi eljárásrend kialakításával és lebonyolításával is foglalkozunk.


Lelki Munkacsoport: Léner Emma Lujza

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karának Jogász szakos hallgatója vagyok. A kollégiumban a Lelki Munkacsoport vezetését látom el, melynek keretében munkacsoportommal többek közt megszervezzük a tanévnyitó és tanévzáró szentmisét, dicsőítéseket, rorátékat, valamint segítünk a kollégium lelki gyakorlatának megvalósításában is. Mindezekhez nagy segítség a kollégium lelkes, zenélni tudó lakóiból összeállt zenész csapat. Lelki Munkacsoportként igyekszünk a kollégistákhoz különböző utakon közelebb hozni a hitet, legyen az például egy liturgikus tánc, rózsafűzér vagy esti ima.

A szavazások nyilvánosak...

...és anonymek!

Az urnák: